Destin cumplit pentru o mamă din Buzău. O operație costisitoare o poate salva

Destin cumplit pentru o tânără de 27 de ani din Buzău. La vârsta la care ar fi trebuit să își crească fiul și să se bucure de familie, Daniela Vlădoiu se luptă cu disperare pentru viața ei.

Coșmarul Danielei a început în urmă cu aproape un an când a fost diagnosticată la Buzău cu cancer de col uterin. Ea a fost atunci trimisă la un spital din București unde a fost operată. Au urmat apoi numeroase ședințe de chimioterapie, menite să eradicheze celulele canceroase. După doar patru luni, boala a recidivat și i-a afectat puternic rinichii. Familia a decis atunci să meargă cu Daniela la spitalul Fundeni pentru a cauta o soluție salvatoare. Aici i-a fost instalată o sondă într-unul din rinichi pentru a drena urina. Tot aici s-a descoperit faptul că peretele vaginal a fost perforat de tumorile din abdomen și astfel s-a ajuns la complicații îngrozitoare.

De parcă tot necazul abătut asupra tinerei nu ar fi fost suficient și soluțiile prea puține, medicii au descoperit că pe o artera ce duce la plămâni există un cheag de sânge din cauza căruia organismul fetei nu ar suporta anestezia necesară în cazul unei operații. Cu alte cuvinte, doctorii ce s-au ocupat de Daniela au transmis familiei că aceasta ar putea deceda pe masa de operație în orice moment.

VEZI ȘI: Endometrioză, marș mondial. Povestea emoționantă a unei românce care suferă de endometrioză

De câteva zile, Daniela este acasă, la Buzău, sub atenta îngrijire a mamei sale. Aceasta se roagă neîncetat și speră că oamenii nu vor fi nepăsători la necazul ce i-a lovit familia.

Tot acasa a așteptat-o și fiul său în vârstă de 2 și 8 luni. Copilul reprezintă pentru Daniela toată motivația de a trăi. Își dorește să se vindece pentru a-și vedea fiul crescând și pentru a-i putea întoarce mamei sale toată grija pe care aceasta i-o oferă acum, scrie Ziua de Buzău.

Rudele au aflat însă că salvarea ar putea veni din Turcia, unde tânăra poate fi operată și ajutată să supraviețuiască. Pentru aceasta însă, Daniela are nevoie de 5 mii de euro!

Toți cei care vor să o ajute pe Daniela Vlădoiu să treacă peste această mare încercare a vieții sunt rugați să depună bani în urmatoarele conturi:

RON: RO68BTRLRONCRT0275831901 – pentru depunderi in lei
EURO: RO18BTRLEURCRT0275831901 – pentru depuneri in euro
Pe numele Vladoiu Daniela.
Familia poate fi contactată la numarul de telefon: 0762 757 519

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel