Despre ce au discutat Putin și Lukașenko. Kremlinul l-a numit pe ultimul dictator din Europa președintele legitim al Belarusului

Vladimir Putin și Aleksandr Lukaşenko
Vladimir Putin și Aleksandr Lukaşenko

Vladimir Putin și Alexandr Lukașenko s-au întâlnit ieri în Soci.

Discuțiile dintre președintele rus Vladimir Putin și președintele belarus Alexandr Lukașenko au fost intense, lungi și constructive, a declarat reporterilor secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, scrie Interfax.

Potrivit acestuia, Putin și Lukașenko „au stat practic împreună și au purtat o conversație timp de aproape patru ore”. Acesta a evitat să spună ce au discutat cei doi în privința protestelor din Belarus.

"Președinții, desigur, s-au concentrat în principal pe subiecte legate de dezvoltarea în continuare a relațiilor bilaterale dintre Rusia și Belarus și consolidarea cooperării noastre comerciale și economice. Restul nuanțelor aparțin probabil categoriei acelor nuanțe pe care nu vi le pot spune acum", a declarat Peskov reporterilor.

La Moscova, Lukașenko este perceput ca președinte ales în mod legitim al Belarusului, a spus Peskov, răspunzând la o întrebare dacă Kremlinul nu crede că, pe fondul protestelor lui Lukașenko, există o lipsă de legitimitate în țara sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel