Despăgubiri de 90.000 de dolari, după ce a făcut o glumă pe aeroport

Glumă proastă, sancționată drastic. Un medic din Venezuela va plăti o despăgubire de circa 90.000 de dolari după ce în urma unei glume care a răvăşit traficul pe aeroportul internaţional din Miami, Florida.

Manuel Alvarado, un medic venezuelean de 60 de ani, va trebui să plătească 89.172 de dolari pentru "lipsă de judecată momentană", din cauza căreia s-au produs pierderi după evacuarea a două terminale ale aeroportului mai multor companii aeriene şi poliţiei din Miami, care a desfăşurat o unitate anti-explozivi, a declarat pentru AFP avocatul său Brian Bieber, scrie Agerpres.

Înainte de a se urca în avionul cu destinaţia Bogota la 22 octombrie, Manuel Alvarado a răspuns unui membru al personalului companiei aeriene columbiene Avianca, care l-a supus unui mic interogatoriu de rutină, că transporta explozibili C-4.

În ciuda faptului că acest chirurg, care practică în Venezuela, a declarat ulterior că doar a glumit, autorităţile l-au arestat şi au declanşat procedurile de urgenţă pe aeroportul internaţional din Miami.

Avocatul lui Manuel Alvarado a pledat pentru clientul său, susținând că acesta a fost privat de somn în ziua incidentului și că a suferit o lipsă de rațiune o perioadă de timp. În cele din urmă, procurorul care a instrumentat cazul a renunţat să îl acuze pe Alvaro de falsă ameninţare cu un atentat cu bombă şi comportament criminal, iar acesta s-a angajat să plătească despăgubiri de aproximativ 90.000 de dolari, potrivit avocatului său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel