Despăgubire record pentru tânăra mutilată într-un accident rutier

Tânăra care și-a pierdut o mână în urma unui accident rutier va fi despăgubită cu o sumă record. Decizia de miercuri este definitivă.

Magistrații ÎCCJ au decis ca tânăra care a fost mutilată în urma unui accident rutier să primească o despăgubire de un milion de euro.

Compania Naţională de Drumuri este obligată să o despăgubească pe Georgiana Elena Ghegeliu, o tânără  din Constanţa care şi-a pierdut o mână într-un accident, care a avut loc în 2006, în preajma Crăciunului.

Calvarul Elenei Ghegeliu, o studentă la Drept din Constanța, a început în a doua zi de Crăciun, în 2006. Elena era cu prietenul ei, într-o mașină Dacia, pe drumul naţional care duce spre Brașov, la km 34, scrie sursazilei.ro.

Potrivit informațiilor din dosar, prietenul ei a încercat să evite coliziunea cu BMW, rămas neidentificat, care intrase pe sensul lor de mers și a tras dreapta de volan. În acel moment, a scăpat mașina de sub control, iar autovehiculul s-a oprit într-un parapet metalic de pe marginea drumului, care era deteriorat. Parapetul a străpuns portiera dreaptă a autoturismului şi i-a intrat fetei în mână. Medicii i-au amputat brațul fetei.

Poliţiştilor şi procurorilor braşoveni le-a luat 5 ani să soluționeze definitiv cauza, dar au stabilit clar că prietenul Elenei, Claudiu Ionuț Ion nu se face vinovat de accident. Mai mult, s-a stabilit că vina accidentului o poartă administratorul drumului, adică CNADNR. Acest lucru rezultă şi din expertiza tehnică – auto dispusă în dosarul penal de la Brașov, ale cărei concluzii au fost însușite de toate părțile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel