Designeri români la Createria Summer Edition, eveniment ce se va desfăşura în nordul staţiunii Mamaia

Manifestarea Createria Summer Edition se va desfăşura la finalul săptămânii viitoare, în Mamaia Nord, Primăria Constanţa precizând, luni, că este vorba despre un "concept prin care designeri români vor prezenta noile tendinţe în materie de creaţie şi va fi dezvoltată relaţia creator - public".

"În perioada 22 - 23 august, în Mamaia Nord, designeri români interacţionează la nivel social, îşi exprimă identitatea, viziunea şi povestea din culise. Createria este un concept ce doreşte să reunească designeri şi branduri româneşti, să expună noile tendinţe în materie de creaţie şi design, şi nu în ultimul rând, să dezvolte o relaţie creator - public. Noul concept are un headline perfect pentru vacanţă şi mare - Ziua shopping, noaptea party, numeroase surprize, idei de cadouri pentru toamna care se apropie, bijuterii, cosmetice, articole vestimentare şi un party de pomină. Createria înseamnă două zile de shopping şi socializare, cu zeci de designeri şi creatori contemporani prezenţi, dar şi invitaţi speciali", se menţionează într-un comunicat de presă transmis de municipalitate.

La eveniment vor participa artişti din Cluj Napoca, Bucureşti, Iaşi, Constanţa şi Alba Iulia.

"Poate îi cunoaşteţi, poate aţi auzit de ei, dar cu siguranţă le veţi îndrăgi lucrările: Ovidiu Pop, Dana Tanase, Parlor, 2 Noduri, Maria Marinescu, Koja Concept, Concept a Trois, CrissMiss, Veronica Frisan, Alina Avram, Belmonton, Antante, Andrea Szanto, The FFactor Tshirts, Reena Fine Jewelry sau Otto Kunstantin", a informat Primăria Constanţa.

Potrivit sursei citate, conceptul Createria Social este dezvoltat ca un "spaţiu social de joacă alternativ" (social playground), menit să creeze legături printr-o serie de evenimente de amploare dedicate artei în toate formele sale, dar şi antreprenorilor. Proiectul a demarat în 2018 în Constanţa şi a crescut cu fiecare ediţie, atât ca vizibilitate media şi social media, cât şi ca număr de parteneri şi vizitatori.

Createria Fair Summer Edition se va desfăşura timp de două zile la un beach bar din nordul staţiunii Mamaia, începând cu ora 15,00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel