EXCLUSIV  Desființare SIIJ. Gușă, previziune după votul din Camera Deputaților: Răul va fi deja făcut

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Deputații au votat proiectul de desființare a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție (SIIJ) cu 171 de voturi „pentru” și 136 „contra”. Camera Deputaţilor este prima cameră sesizată, forul decizional fiind Senatul. Cozmin Gușă a vorbit, la DCNewsTV, despre acest subiect. 

„Eu nu consider că este desființată. Consider că votul de la Camera Deputaților, care ar putea să fie repetat și la Senat, este un simptom al lașității din politică, care va avea drept rezultat pasarea răspunderii din nou pe spatele venerabililor de la Curtea Constituțională, care vor fi chemați să facă un lucru pentru care vor fi damnați public”, a spus Cozmin Gușă la DCNewsTV.

„Curtea Constituțională a României va fi sesizată de către PSD, bine măcar că atât vor face. Nu sunt sută la sută convins, dar cred că vom ajunge într-o fază în care Curtea Constituțională nu va accepta, însă răul va fi deja făcut și vom avea o Secție de investigare reformatată în orice caz, adică nu vom mai avea această independență”, în opinia lui Cozmin Gușă.

Carantină, taxe și geopolitică, subiectele zilei la Deferiți mass-media cu Gușă și Chirieac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel