Descoperire uluitoare. Ce pot face românii cu telefoanele mobile

Un experiment inedit a demonstrat ce pot face românii cu telefoanele lor mobile.

Coca-Cola și românii și-au dat mâna pentru a le face locuitorilor din satul Pietroasele, județul Buzău, o surpriză de zile mari. Anul acesta, Coca-Cola a creat un automat special care colectează energie de la telefoanele mobile.

Cum pot românii să aprindă luminițele din satul Pietroasele

Prin intermediul unui panou fotovoltaic, automatul special Coca-Cola măsoară energia generată de telefonul mobil, atunci când ecranul activ al acestuia este plasat în dreptul panoului. Aparatul este dotat cu un ecran care monitorizează și indică energia electrică acumulată în funcție de durata de expunere a telefonului. Și startul s-a dat luni seară, pe data de 2 decembrie, în București când, cu mic cu mare, oamenii au dat energie, transformându-se pentru câteva clipe în Moș Crăciun. Copiii, de mână cu părinții lor, alergau fascinați spre "aparatul care oferă fericire altor micuți de vârsta lor". Nici străinii nu au spus nu acestei provocări și s-au arătat de-a dreptul încântați că pot aduce o bucurie locuitorilor din satul Pietroasele din județul Buzău.

"Oricine poate aduce bucurie persoanelor pe care nu le cunoaște"

"Sărbătoarea Crăciunului reprezintă un prilej de a le mulțumi consumatorilor pentru clipele de bucurie împărtășite în ultimele 12 luni. Anul acesta, dorim să arătăm că fiecare dintre noi poate fi Moș Crăciun nu numai pentru cei apropiați. Printr-un gest simplu, putem să aducem bucurie chiar și unor persoane pe care nu le cunoașten", a spus Anca Năstase, Marketing Activation Manager Coca-Cola România & Moldova.

Programul caravanei Coca-Cola

Startul magiei sărbătorilor de iarnă a fost dat la începutul acestei săptămâni și continuă în zilele care urmează. Consumatorii din cele cinci orașe în care va ajunge caravana Coca-Cola sunt așteptați să doneze energie, cu ajutoul telefoanelor mobile. Ca urmare a ajutorului lor, locuitorii din satul Pietroasele vor avea parte, în prag de Crăciun, de adevărata bucurie specifică acestei perioade: satul luminat de sărbătoare, cadouri pentru copii și un concert special.

București: 3-4 decembrie: Băneasa Shopping City (15.00 - 21.00)

                  5-6 decembrie: Carrefour Orhideea (15.00 - 21.00)

Ploiești: 7 decembrie: Ploiești Shopping City (10.00-14.00)

Timișoara: 8-9 decembrie: Piața Victoriei (15.00 - 21.00)

Cluj: 11-12 decembrie: Piața Unirii (15.00 - 21.00)

Iași: 14-15 decembrie: Palatul Culturii (15.00 - 21.00)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel