Descoperire șocantă la Cluj. Polițiștii au înlemnit când au văzut asta!

ambulanta
ambulanta

Descoperire macabră în Cluj!

Polițiștii au găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 85 de ani a cărui moarte a fost violentă. Conform datelor furnizate de oamenii legii, bătrânul din localitatea clujeană Câțcău, care a fost găsit cu capul tăiat, a fost ucis de nepotul său.

Este vorba despre M. Răzvan, un tânâr în vârstă de 22 ani, din localitate, fiind suspectat de săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav şi tâlhărie, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 176 şi 211 Cod Penal.

Nepotul victimei a declarat că la data de 07.12.2013, în jurul orei 19,30, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a deplasat la locuinţa victimei pentru a-i cere bani împrumut. La refuzul victimei, suspectul i-ar fi aplicat mai multe lovituri un cuţit la nivelul gâtului, provocând decesul victimei. Tânărul şi-a însuşit suma de 10 lei şi 2 telefoane mobile şi a părăsit locuinţa victimei închizând uşa de acces cu cheia.

M. Răzvan a fost reţinut pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie, urmând ca la data de 09.12.2013 să fie prezentat instanţei de judecată din cadrul Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă, scrie Dejeanul.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel