Descoperire șocantă în India: Peste 100 de cadavre, pe fluviul Gange

Sursa foto: india.com
Sursa foto: india.com

Autoritățile indiene încearcă să deslușească misterul celor peste 100 de cadavre, majoritatea de copii, care au apărut, marți, pe malurile fluviului Gange.

Anchetatorii indieni au demarat, miercuri, cercetările în cazul celor peste 100 de cadavre, majoritatea de copii, descoperite pe malurile fluviului Gange, într-o regiune din nordul Indiei, informează Fox News, potrivit romaniatv.net .

Investigatorii exclud ipoteza unei crime colective, existând suspiciuni că aceste cadavre ar fi apărut pe Gange de la nişte ritualuri funerare.

Tradiţia indiană interzice înmormântarea fetelor nemăritate, iar majoritatea indienilor evită incinerarea, deoarece nu-și permit costurile, în condițiile în care, prețul minim al unei incinerări, respectiv aproximativ 40 de dolari, depășește cu mult salariul pe o lună câștigat de mulți indieni. Deși este ilegal ca morții să fie aruncați în Gange sau într-o altă apă socotită ca sfântă, practicanții hinduși cred că dacă se aruncă în apă cadavrul unei fete necăsătorite, ea se a naște din nou.

Cele 102 de cadavre descoperite, marți, pe malurile fluviului Gange al cărui nivel a scăzut, sunt prea descompuse pentru autopsii sau indentificare, dar se fac teste ADN pentru a stabili de unde ar putea să provină, a declarat procurorul districtului Unnao.

Sătenii au descoperit cadavrele marţi, pe malul fluviului care , înconjurate de vulturi şi câini, după ce .

După ce se vor preleva probeleADN, cadavrele descompuse vor fi incinerate, au precizat autorităţile indiene locale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel