Descoperire neașteptată în buzunarul unui pensionar italian mort

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Cecuri în valoare de 300.000 de euro și 12.000 de euro, precum și cheile unui Ferrari și ale unui Cadillac au fost găsite în buzunarul hainei unui pensionar italian în vârstă de 80 de ani, mort, în urma unui atac cardiac.

Descoperirea a fost făcută de către cei de la ambulanță, chemați să salveze viața unui pensionar în vârstă de 80 de ani.

Bărbatul din Roma a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital, cel mai probabil din cauza unui atac cardiac.

În buzunarul gecii sale s-au găsit cecuri în valoare de 300.000 de euro și 12.000 de euro, precum și cheile unui Ferrari și ale unui Cadillac, scrie Corriere della Sera. Polițiștii încearcă să afle de ce avea pensionarul atâția bani asupra sa.

Banii, cecurile și cheile de la mașină se află acum în posesia Poliției, care va determina dacă există moștenitori sau rude pentru a explica proveniența bunurilor și, eventual, să revendice dreptul de proprietate.

Citește și / 21 de șoferi, amendați în București pentru că au parcat pe locuri pentru persoane cu dizabilități

Polițiștii locali din Capitală au amendat 21 de șoferi care au parcat pe locuri pentru persoane cu dizabilități.

În urma unei acțiuni desfășurate pentru descurajarea șoferilor care ocupă abuziv locurile de parcare destinate exclusiv persoanelor cu handicap, polițiștii locali din Capitală au aplicat amenzi de 22.000 de lei.

Au fost depistați 21 de șoferi „care, în loc să folosească parcările publice, au preferat să-și lase mașinile pe locurile de parcare destinate persoanelor cu nevoi speciale”.

Acțiunile polițiștilor locali au vizat, mai ales, parcările din zona Palatului de Justiție, a Tribunalului București, str. Ion Brezoianu sau sediul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din Șoseaua Pipera.

„Reamintim că, potrivit art. 100 alin. 1 lit. G din Legea 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 2.000 lei la 10.000 lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv”, susțin polițiștii locali.

 

Citește și / Scandal între un tânăr american și o italiancă într-un local din Câmpia Turzii

Un scandal în care au fost implicați un tânăr american și o tânără din Italia a avut loc, sâmbătă seară, într-un local din Câmpia Tuzrii.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii au fost sesizați despre faptul că într-un local din Câmpia Turzii un bărbat ar fi căzut pe podea și este inconștient.

Polițiștii deplsați la fața locului au stabilit faptul că acesta ar fi fost implicat într-un conflict.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că starea conflictuală ar fi degenerat pe fondul consumului de alcool. În scandal au fost implicați un bărbat de 25 de ani de cetățenie americană și o tânără de 24 de ani de cetățenie italiană.

În urma conflictului, tânăra ar fi spart geamul unei uși din interiorul localului.

Tânărul a fost transportat la spital pentru investigații, iar tânăra a fost amendată cu 500 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel