Descoperire macabră. Poliția a găsit cinci fetuși în casa unui activist anti-avort

Sursă foto: Pexels (Lazaro Rodriguez Jr)
Sursă foto: Pexels (Lazaro Rodriguez Jr)

Polițiștii americani au descoperit în casa unui activist anti-avort cinci fetuși. 

Poliția spune că a găsit cinci fetuși într-o casă din Washington DC, miercuri, la câteva zile după punerea sub acuzare a mai multor activiști anti-avort, inclusiv o femeie despre care se crede că locuiește în casa în care au fost descoperiți fetușii, sub acuzația de blocare a accesului la o clinică de sănătate reproductivă în 2020.

Ofițerii au fost chemați la domiciliul din zona Capitol Hill ”pentru a investiga un zvon cu privire la un potențial material cu pericol biologic”, a declarat Departamentul de Poliție Metro într-un comunicat. Când au intrat în casă, au descoperit cinci fetuși, a transmis poliția. Poliția DC nu a făcut arestări în legătură cu fetușii, dar a spus că ancheta este în desfășurare.

O activistă anti-avort a fost reținută

WUSA, publicație afiliată CNN, a fost la fața locului și a raportat că imobilul era ocupat de Lauren Handy, o activistă anti-avort. Echipa WUSA a văzut poliția recoltând dovezi în pungi și cutii frigorifice pentru pericol biologic. WUSA a raportat că Handy a refuzat să vorbească cu ei în fața camerelor, dar le-a spus că se aștepta ca raidul să aibă loc ”mai devreme sau mai târziu”.

Poliția a spus că fetușii au fost prelevați de biroul medicului legist din DC. Asistentul executiv al poliției din DC, Ashan Benedict, a declarat joi reporterilor că fetușii au fost avortați în conformitate cu legea DC.

Separat, Handy și alți opt activiști anti-avort au fost inculpați săptămâna trecută de un juriu federal pentru că ar fi blocat accesul în 2020 la o clinică din Washington care oferă servicii de avort. Handy și ceilalți inculpați au „conspirat” între ei pentru a obstrucționa clinica pe 22 octombrie 2020 și pentru a amenința sau intimida pacienții și angajații clinicii, potrivit rechizitoriului.

Fiul unui polițist din Alba a fost abuzat de propriul tată

Caz șocant în județul Alba. Un agent de poliție și-ar fi agresat copilul în vârstă de 5 ani, transmite Pro Tv. Bărbatul este angajat la serviciul de pașapoarte din Alba Iulia și a fost arestat preventiv. Faptele s-ar fi petrecut anul trecut, în mod repetat, iar bărbatul și-ar fi supus copilul la orori greu de descris în cuvinte. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel