Descoperire macabră într-un apartament din Madrid. Ce au găsit polițiștii după 15 ani

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Corpul mumificat al unei femei a fost descoperit după 15 ani într-un apartament din Madrid.

Corpul mumificat al unei femei al cărei cadavru ar fi fost lăsat într-un apartament timp de 15 ani a fost descoperit la Madrid, au declarat vineri oficiali spanioli, citaţi de dpa, scrie Agerpres.

Nepoata femeii a informat poliţia, au adăugat sursele citate, care a chemat apoi pompierii şi reprezentanţi ai autorităţilor pentru a sparge uşa apartamentului, unde cadavrul a fost găsit joi în baie.

Cauza morții


Potrivit poliţiei, femeia pe nume Isabel a murit în urmă cu circa 15 ani, la vârsta de 78 de ani. Agenţia de ştiri Europa Press a citat vecini care au spus că au văzut-o ultima dată pe femeie în viaţă în septembrie 2004.

Ei ar fi chemat de mai multe ori poliţia de-a lungul anilor din cauza mirosului provenit din apartament, însă aceasta nu a răspuns niciodată solicitărilor.

Femeia locuia singură în apartament de la moartea soţului, conform informaţiilor apărute în presă. Cei doi nu aveau copii.

Autopsia a arătat că moartea femeii a survenit din cauze naturale, a precizat poliţia care, prin urmare, nu a deschis o anchetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel