Descoperire macabră într-un apartament din Hunedoara după ce un câine a sărit pe geam și a murit

Polițiștii  hunedoreni au făcut o descoperire macabră în apartamentul unui bărbat din Vulcan.

Polițiștii de la Protecția Animalelor și Poliția Vulcan au făcut descoperiri macabre într-un apartament din localitate, după ce un câine a sărit pe geamul locuinței, aflată la etajul al optulea, iar la contactul cu pământul a murit. Vecinii din blocul menționat au făcut sesizarea către poliție.

Un bărbat de 71 de ani, din orașul Vulcan, în Valea Jiului, a fost amendat cu 9.000 de lei de către polițiștii de la Protecția Animalelor, după ce vecinii au sesizat că în apartamentul său sunt găzduite, în condiții improprii, șase câini și trei pisici, a informat, joi, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara, scrie Agerpres.

”Ca urmare a sesizării, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor și cei de la Poliția Vulcan s-au deplasat la fața locului. Au fost identificați mai mulți câini și pisici aflate într-o stare precară de sănătate.

Nu le erau asigurate condiții normale prevăzute de lege - hrană, medicamente sau apă. Acestea au fost plasate într-un adăpost autorizat pentru protecția animalelor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 9.000 de lei.

De asemenea, a fost sesizată Direcția de Sănătate Publică Hunedoara în ceea ce privește situația descoperită în locuința bărbatului.

Citește și: Peste 70 de câini aflați în pericol, salvați de polițiștii hunedoreni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel