Descoperire macabră în Portul Constanța. Bărbat plutind pe apă, scos de pompieri

Polițiștii au deschis o anchetă după ce au găsit un bărbat înecat în Portul Constanța. 

O descoperire macabră a fost făcută în această dimineață în Portul Constanța. Ceva ce părea a semăna cu trupul unui bărbat a fost observat de mai multe persoane care au sunat imediat la 112. 

”În această dimineața, în jurul orei 8:15, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar pluti în acvatoriul Portului Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 68 de ani”, au anunțat polițiștii din Constanța. 

Conform primelor cercetări efectuate, polițiștii au constat faptul că nu sunt prezente urme de violență la nivelul feței sau trupului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Femeie posibil înecată în Dunăre

Și pompierii scafandri din Dolj continuă căutările pentru o femeie care se presupune că s-ar fi înecat în Dunăre. Ea este dispărută încă de sâmbătă, atunci când mai multe persoane au sunat la 112 și au dat alarma. 

Căutările au început imediat la Calafat. ISU a intervenit cu echipajul de scafandri cu o barca pneumatică și un echipaj SMURD. Femeia dispărută are în jur de 54 de ani. 

De asemenea, și polițiștii au început cercetările în această situație. 

CITEȘTE ȘI: Accident FRONTAL în Constanța. Un om a MURIT

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, cadrele medicale reuşind resuscitarea la faţa locului a uneia dintre acestea, în urma accidentui rutier produs, miercuri, pe DN 22 Constanţa - Tulcea, în zona Tariverde.

"Este vorba de cinci pacienţi: unul decedat; unul în stop cardio-respirator la care s-a efectuat protocolul de resuscitare şi a dat rezultat, este un stop resuscitat, va fi transportat la spitalul judeţean; un pacient cu traumatism abdominal şi cranian, conştient; unul cu traumatism abdominal, conştient; altul, conştient, stabil, fără marcă traumatică. Toţi patru vor fi transportaţi la spitalul judeţean", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, dr. Claudia Tatarici, conform Agerpres.

Știrea integrală aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel