Descoperire macabră în Bihor. Cadavrul unei femei, pus în saci de gunoi, găsit într-o benzinărie dezafectată. Ai văzut mașina suspectului?

Descoperire macabră în Bihor. Cadavrul unei femei, pus în saci de gunoi, găsit într-o benzinărie dezafectată. Cine este principalul suspect / Foto: Captură video Realitatea Plus
Descoperire macabră în Bihor. Cadavrul unei femei, pus în saci de gunoi, găsit într-o benzinărie dezafectată. Cine este principalul suspect / Foto: Captură video Realitatea Plus

Cadavrul unei femei a fost găsit în saci de gunoi, într-o benzinărie dezafectată din Bihor.

UPDATE:

Mașina suspectului a fost dată în urmărire de polițiștii din Cluj. Este vorba despre un autoturism marca Dacia Logan, culoare gri metalizat, număr de înmatriculare AR-51-LAC. Vezi fotografia mașinii pe Știri de Cluj.

Oamenii legii anunță că autoturismul a fost observat la data de 22 mai a.c., în jurul orei 11.00, în localitatea Aleșd, județul Bihor, circulând pe direcția Cluj-Oradea.

Știrea inițială:

Descoperire macabră în Bihor. Cadavrul unei femei, împachetat în saci menajeri, a fost găsit, miercuri, într-o benzinărie dezafectată din satul Corniţel, transmite Realitatea Plus. Cazul este anchetata acum de procurorii şi poliţiştii din judeţul Cluj. Oamenii legii bănuiesc că trupul găsit ar fi al unei tinere care a fost dată dispărută la sfârşitul săptămânii trecute. Cadavrul era aruncat într-o zonă cu vegetaţie, la 200 metri de drumul naţional. 

Cine ar fi tânăra găsită moartă

Cadavrul descoperit că ar fi al unei tinere în vârstă de 30 ani, din Târgu Mureş. Femeia, pe nume Molnár Beáta, locuia în Cluj Napoca. Ea a plecat de acasă la sfârşitul săptămânii trecute, într-o excursie cu prietenul ei, Boné Ferenc, un bărbat în vârstă de 43 de ani. Cei doi au plecat cu un autoturism Dacia Logan cu numere de înmatriculare de Arad, deținut de Boné Ferenc, înspre comuna Mărgău, localitatea Răchiţele, judeţul Cluj.

Tânăra a postat pe contul ei de socializare o singură fotografie din excursie, din Răchiţele. Ulterior, aceasta nu a mai dat semne de viaţă și a fost dată dispărută. Și iubitul ei, Bone Ferenc, este de negăsit de atunci.  Locuința acestuia a fost percheziţionată de către oamenii legii în cursul zilei de luni. 

Cine este principalul suspect

Conform presei clujene, Boné Ferenc, iubitul fetei găsite moarte este principalul suspect în acest caz. El a fost asistent universitar la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca, până în vara anului 2020, când a fost concediat după un atac asupra fostei sale prietene, pe care a bătut-o în plină stradă. Scena plină de cruzime a fost surprinsă atunci şi de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum, timp de aproape 10 minute, bărbatul o lovește pe tânără cu pumnii şi picioarele, iar apoi o trântește de câteva ori cu capul de pavaj.

După acest atac, potrivit portalului instanţelor de judecată, bărbatul a fost condamnat pe 3 martie 2021, la un an şi trei luni de închisoare cu suspendare, plus 90 zile de muncă în folosul comunităţii. Tot atunci, judecătorii l-au obligat să urmeze un program de consiliere psihologică "în vederea identificării şi eliminării cauzelor care generează violenţa" în comportamentul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel