Descoperire MACABRĂ. Cel puțin 59 de cadavre au fost găsite în gropi nemarcate. Majoritatea sunt adolescenți

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Cel puțin 59 de cadavre au fost descoperite în gropi nemarcate. Majoritatea sunt adolescenți.

 

Descoperirea macabră a fost făcută în orașul Salvatierra din Mexic, scrie The Guardian. Polițiștii au găsit cel puțin 59 de cadavre în gropi nemarcate. Oamenii legii susțin că majoritatea sunt adolescenți. 

Zona în care au fost descoperite cadavrele este cunoscută ca fiind una dintre cele mai violente de pe întreg teritoriul țării, unde cartelurile de droguri se luptă pentru controlul asupra rutelor. De altfel, doar în statul Guanajuato au fost înregistrate cel puțin 2.200 de crime în primele opt luni ale anului 2020.

"Oamenii știau"

Șeful Comisiei Naționale de Căutare oficială, Karla Quintana, a declarat că oamenii trebuiau să știe că acolo au fost îngropate cadavre pentru că nu este o zonă izolată.

„Acest loc este într-un cartier. Pentru a ajunge acolo trebuie să treci pe lângă case, trebuie să treci pe străzi ... oamenii știu.””, a spus Quintana. 

Polițiștii au început să caute cadavrele cu aproximativ două săptămâni în urmă deoarece mai mulți oameni își căutau persoane dragi dispărute. Cercetătorii au găsit indicii despre mai multe cadavre acolo, așa că investigația continuă. Scopul este recuperarea cadavrelor, identificarea lor și restituirea rămășițelor familiilor lor, a spus Quintana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel