Descinderi la traficanții de droguri. Cu cât vindeau gramul

Droguri
Droguri

Procurorii și polițiștii au efectuat două percheziții, pe raza județului Bihor, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

În cauză s-a stabilit faptul că, în luna iunie 2020, o persoană a introdus în țară, din Germania, o cantitate mare de amfetamină şi pastile extasy în vederea comercializării către alți distribuitori şi consumatori de pe raza județului Bihor, la preţuri de 250 - 300 lei/gr. de amfetamină şi 60 - 100 lei/pastilă de extasy.

La data de 22.06.2020, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a unei persoane după ce aceasta a vândut, contra sumei de 30.000 lei, cantitatea de 200 pastile extasy şi 200 grame amfetamină.

Ce au găsit procurorii 

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite 503 gr. de amfetamină, 1.430 pastile de extasy, 22 pastile parţial rupte, 17 gr. fragmente pastile de extasy şi 13 gr. pulbere provenită din pastilele de extasy, un cântar de mare precizie și sumele de 6.786 de lei şi 415 euro.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea au fost conduse, în vederea audierii, un număr de două persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel