Urmărește emisiunea live


Descinderi la casa lui Dan Diaconescu. Fostul patron al OTV a fost ridicat de mascați și va fi dus la audieri în Constanța - acuzații grave / Update

 Inquam Photos / Octav Ganea
 Inquam Photos / Octav Ganea

Dan Diaconescu este vizat de o nouă anchetă penală.

Update

Dan Diaconescu ar fi negat acuzațiile care i se aduc, în momentul în care a fost escortat de mascați la ieșirea din locuința sa.

Știrea inițială

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au făcut o percheziţie domiciliară, joi, la locuinţa unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, 'într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârşit'.

Potrivit unor surse, este vorba despre Dan Diaconescu. Acesta ar fi fost ridicat de mascaţi, joi dimineaţă, pentru că nu ar fi deschis ușa casei la solicitarea poliției și s-ar fi ascuns într-o anexă din curtea locuinței sale, conform România TV.

Dan Diaconescu va fi dus la Constanţa pentru a fi audiat. Fostul patron al OTV este acuzat în acest dosar că în 2021 ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două surori gemene care la vremea respectivă erau minore, potrivit surselor judiciare din cadrul anchetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel