Descinderi în forță la o grupare de trafic de migranți din vestul României

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Polițiștii de la DIICOT și trupele speciale de intervenție ale Jandarmeriei au descins în forță, marți dimineață, pentru capturarea membrilor uneia dintre cele mai influente grupări de trafic de migranți care acționa în vestul României, anunță Antena 3.

Suspecții coordonau transferul migranților care intrau ilegal din Serbia pe la granițele din vestul țării spre Ungaria. Achetatorii au descins la 17 adrese din Timișoara și Timiș.

Liderii grupării recrutau transportatori care îi duceau pe migranți până la frontiera cu Ungaria, una dintre rutele cele mai intens parcurse fiind prin județul Arad.

DIICOT a interceptat mai multe transporturi de migranți care se pregăteau să părăsească ilegal România. Prețul plătit traficanților români pentru a asigura ieșirea în Ungaria era de 500 de euro pentru fiecare migrant, ulterior banii find împărțiți între cei care participau la acțiune, transportatorii primind sume între 40 și 60 de euro.

De asemenea, unul dintre membri se ocupa și cu traficul de droguri de mare risc. Suspecții urmează să fie aduși pentru audieri la DIICOT Timișoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel