DESCINDERI în focarul în care a fost Cataramă

Viorel Cataramă, captură Antena 3
Viorel Cataramă, captură Antena 3

Au avut loc descinderi, vineri, în focarul în care a fost Viorel Cataramă, informează Antena 3.

Viorel Cataramă nu a renunţat la ideea de a se infecta voluntar cu COVID-19. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, a mers în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde, până acum, peste 70 de persoane au fost infectate cu coronavirus.

„Am venit să discut cu oamenii şi să mă îmbrăţişez cu ei, deşi sunt suspecţi de coronavirus, deşi localitatea e carantinată, cu mare risc, aşa cum am spus cred că măsurile de ridicare a drepturilor şi libertăţilor oamenilor şi de falimentare a economiei sunt greşite", a zis Viorel Cataramă.

Audieri

„În Bărbulești, Ialomița, din informații pe care le deținem pe surse, se pare că oamenii legii au descins la mai multe familii la care Viorel Cataramă a trecut ieri ca să se infecteze cu coronavirus. Afaceristul a bătut la porțile unor persoane, s-a îmbrățisat cu aceste persoane, a dat mâna, totul pentru a se infecta cu coronavirus. Polițiștii s-au dus la respectivele familii pentru a le întreba de ce au acceptat să facă acest lucru, atâta vreme cât se aflau în carantină, dacă au primit vreun ban, dacă se cunoașteau. Tot pe surse avem informații potrivit cărora, în aceste momente, mai multe persoane ar fi duse la audieri pentru a da explicații”, a spus Roxana Ciucă, vineri după-amiază, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel