Descinderi DIICOT la grupări traficante de droguri

Un grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, a fost destructurat în urma unei acţiuni a procurorilor Biroului Teritorial Tulcea al DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate din judeţele Tulcea şi Constanţa. 

În dosar au fost efectuate patru percheziţii domiciliare în judeţele Tulcea şi Constanţa, în urma descinderilor fiind reţinuţi patru inculpaţi.

"Cu ocazia efectuării unei percheziţii domiciliare în localitatea Năvodari, judeţul Constanţa, a fost identificată o cultură indoor de cannabis, alcătuită din 248 plante în diferite stadii de vegetaţie, cu înălţimi cuprinse între 12 şi 180 centimetri. Au fost ridicate fragmente vegetale în cantitate totală de aproximativ 20 kilograme, în care s-a pus în evidenţă Tetrahidrocannabinol (THC), drog de mare risc precum şi echipamentele şi substanţele folosite pentru întreţinerea culturii, se precizează în comunicat. 

Conform aceleiaşi surse, din celelalte trei imobile percheziţionate au fost ridicate mai multe bunuri folosite în activitatea infracţională, precum telefoane mobile, calculatoare, cartele SIM şi HDD-uri. 

"Procurorii (...) au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Darie Silviu, Lazăr Diana-Cristiana, Moşescu Florin-Vlad şi Creţu Ştefan-Daniel pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc", se mai arată în comunicatul DIICOT. 

Cei patru vor fi prezentaţi miercuri la Tribunalul Tulcea, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel