Descinderi de amploare, trafic de migranți

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T, efectuează joi dimineaţă 25 de percheziţii domiciliare la persoane bănuite de trafic de migranţi, potrivit IGPR. 

La data de 26 ianuarie 2017, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T- B.T. Arad, efectuează 25 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Botoşani, Dolj, Giurgiu, Sălaj, Timiş şi în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de migranţi, conform unui comunicat de presă transmis de Poliţia Română. 

Din cercetări a reieşit că, în perioada august - decembrie 2016, grupul infracţional organizat, specializat în traficul de migranţi, pe relaţia Turcia - România - Ungaria, ar fi introdus fraudulos în ţară, de mai multe ori, peste o sută de persoane, cetăţeni sirieni, irakieni, turci, afgani şi marocani, pe care, ulterior, ar fi încercat să îi treacă fraudulos peste frontiera româno-maghiară, destinaţia finală fiind Germania. 

Pe parcursul activităţilor investigative, au fost depistate cinci transporturi de migranţi, în unul dintre cazuri, 42 de persoane, dintre care 18 minore, fiind găsite ascunse într-o autocisternă. 

Vor fi puse în executare 20 de mandate de aducere, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel