Descinderi ale mascaților: Traficanți de droguri, arestați

Trei traficanți de droguri în vârstă de 24 de ani au fost arestați preventiv pentru 30 de zile și alte șase persoane sunt puse sub control judiciar, după ce polițiștii, jandarmii și procurorii DIICOT au descins în locuințele mai ultor persoane bănuite de trafic și consum de droguri.

Procurorii DIICOT, alături de polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate și jandarmii de la Gruparea Mobilă Bacău, au descins în locuințele mai multor persoane bănuite de trafic și consum de droguri. Au avut loc opt percheziții, în Bacău, Eforie Nord și Constanța.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate „100 de grame  de fragmente vegetale mărunțite ce conțin substanțe cu efect psihoactiv, 3 grame de muguri de cannabis, un cântar electronic, un grinder, mai multe folii, țiple din plastic și ambalaje folosite la prepararea, porționarea și administrarea drogurilor”, conform Cătălinei Crețu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.â

Bani, electronice și cartele SIM confiscate

De asemenea, mascații au mai confiscat 5260 de lei, 2870 de euro, 340 lire sterline, 100 de dolari americani, șase laptopuri, opt tablete, 30 de telefoane mobile și 21 de cartele SIM.

Acuzațiile care li se aduc celor trei tineri sunt de constituire sau aderare la grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, notează Ziarul de Bacău.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel