Descindere la casa Melencu. Av. Lucian Bolcaş: Se opun singurei modalităţi de aflare a adevărului

Avocatul Lucian Bolcaş a explicat că singurul care poate oferi consiliere juridică familiei Melencu în aceste momente este avocatul Tonel Pop, care nu şi-a exprimat încă opţiunea privind prelevarea de probe cerută de DIICOT şi FBI. 

"Desigur că se poate întrerupe acest mandat, aşa cum există posibilitatea ca el să fie continuat. E greu într-un asemenea climat emoţional să găseşti o explicaţie cât de cât logică a unor acţiuni care mie mi se par ilogice. Familia Melencu este crunt traumatizată de dispariţia fetei. La aceasta, se adaugă acea prostie făcută în primul pas al anchetei, când au fost supuşi inutil unui detector de minciuni. Este iarăşi un motiv care le-a sporit neîncrederea. Dar acum suntem într-o situaţie deosebită. Au contestat rezultatele primite de la IML, au considerat că ele nu sunt suficiente. Acum li s-a deschis calea să se conteste pe cea mai înaltă treaptă a ştiinţei la ora actuală, acest rezultat de la IML. Li s-a deschis poarta de a se vedea cu certitudine dacă este sau nu ADN-ul fiicei lor. Dar ei se opun din toate forţele acestei modalităţi de aflare a adevărului. Nu e făcut de un institut din România. Mai e o problemă. Nu înţeleg poziţia apărătorului acestei familii. Ştiu că domnul Tonel Pop a vorbit despre presiuni la care a fost supus, dar nu ştiu care este poziţia sa. Este de acord cu prelevarea acestor probe absolut necesare pentru efectuarea unor astfel de expertize, sau se opune? Se vorbea de consiliere psihologică, juridică... Cea juridică o dă avocatul şi aş fi dorit să văd un punct de vedere în legătură cu necesitatea prelevării probelor la această oră. Asta nu intră în sfera presiunilor, ci în sfera consilierii juridice", a spus Lucian Bolcaş la România TV. 

Familia Melencu îşi închide singură porţile

"De luni de zile avem o probă ADN care nu a dus la nicio concluzie şi care este contestată, pe drept cuvânt. Când ai posiblitatea de a contesta ceea ce consideri că nu este real, ce e mai de făcut? Mama Luizei îşi închide singură portiţa asta. Asta trebuie explicat şi dacă explicaţia mea poate folosi la ceva, fără a mă interfera peste poziţiile domnului avocat, pe care nu le cunosc la această oră", a mai spus avocatul Bolcaş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel