Deputatul PDL Dănuţ Liga îi cere lui Poteraș demiterea de urgenţă a conducerii A.D.P Sector 6

Liga Danut
Liga Danut

Dănuţ Liga, deputat PDL, îi cere primarului sectorului 6, Cristian Constantin Poteraș, demiterea de urgenţă a conducerii A.D.P Sector 6 pentru nerespectarea angajamentului de reamenajare a unei zone din Cartierul Crângași.

”La începutul lunii aprilie, deputatul PDL al Colegiului 28 Bucureşti, Dănuţ Liga, în urma unor plângeri primite din partea locatarilor din Cartierul Crângaşi , a sesizat A.D.P. Sector 6 Bucureşti pentru demararea unui proiect de reamenajare a acestei zone. În spatele blocurilor de la intersecţia Calea Crângaşi cu Strada Ceahlău de mai mulţi ani de zile locuitorii sunt nevoiţi să suporte o privelişte groaznică. Terenul viran dintre blocuri, care ar fi trebuit să fie un părculeţ şi un loc de joacă pentru copii, a devenit o groapă de gunoi”, se arată într-un comunicat de presă.

În urma demersurilor pe care le-a iniţiat deputatul PDL Dănuţ Liga a reuşit să pună în mişcare A.D.P-ul Sectorului 6 care a promis că în maxim 2 săptămâni problema va fi rezolvată, lucrări ce după doar 2 zile au fost sistate.

Din cauza nerespectării angajamentului şi promisiunilor ADP-ului de a rezolva această problemă în timpul stabilit, trecând de atunci mai bine de o lună şi jumătate, perioadă în care nu s-a mai întâmplat nimic, deputatul Dănuţ Liga solicită primarului sectorului 6 Cristian Poteraş demiterea de urgenţă a conducerii A.D.P Sector 6 (Directorul General Ioan Mugur Cristea, Director Adjunct Laura Elena Tiţa şi Director Adjunct Marius Ambrozie) care a dat dovadă de indiferenţă, nepăsare şi dezinteres faţă de aceste probleme cu care se confruntă locatarii Sectorului 6.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel