Deputaţii români, cei mai buni fotbalişti. Echipa Camerei a câştigat Campionatul interparlamentar

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, le-a oferit marţi medalii membrilor echipei forului legislativ care a câştigat Campionatul interparlamentar de fotbal, desfăşurat în perioada 23 - 26 noiembrie, în Antalya, Turcia. 

"Vă felicit pentru succesul pe care l-aţi obţinut în campionatul interparlamentar. M-am tot gândit cum să formulez asta, dar faptul că aţi bătut Ungaria în Anul Centenar face ca victoria asta să fie de două ori mai preţioasă. Abia aştept să îmi povestiţi şi mie ce s-a întâmplat acolo, am auzit că în meciul cu Turcia se blocase cronometrul, nu se mai oprea meciul. Vreau să vă asigur că la anul o să ne pregătim să organizăm noi, că aşa e tradiţia, cei care au câştigat, poate la anul îmi capăt şi eu locul în echipă. Am avut o încercare nereuşită, dar promit că o să mă refac fizic să intru şi eu în echipă, chiar dacă nu titular.

Dragnea promite să intre şi el în echipă

Dacă o să pot să intru titular, cu atât mai bine. Dincolo de glume, eu chiar cred că este o victorie importantă, care spune multe lucruri, în primul rând determinarea voastră şi ambiţia de care aţi dat dovadă pentru a ajunge până acolo şi pentru a câştiga acest trofeu. Am fost şi eu la meciul ăla şi am văzut că pe teren chiar nu mai contează apartenenţa politică, culoarea politică, ideile, tensiunile din Parlament. (...) Ştiu ce tensiuni au fost, ştiu ce ambiţii au fost în celelalte ţări, ştiu ce supărări sunt în ţările care au pierdut, mai ales în Ungaria. Este un cadou de Centenar pe care l-aţi făcut întregului Parlament şi nu numai", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului, la ceremonia în care a fost prezentată cupa câştigată de deputaţii români. 

Premieră pentru echipa Camerei Deputaţilor

Căpitanul echipei, deputatul PMP Petru Movilă, a subliniat că este pentru prima dată când echipa Camerei Deputaţilor câştigă titlul, după ce a mai fost vicecampioană europeană. Din echipa de fotbal fac parte deputaţii Vlad Bontea (PSD) - portar, Ionel Floroiu (PSD), Costel Lupaşcu (PSD), Nicolae Georgescu (PSD), Silviu Nicu Macovei (PSD), Lucian Bode (PNL), Constantin Codreanu (PMP), Petru Movilă (PMP), Cătălin Cristache (PMP), Giureci-Slobodan Ghera (minorităţi), Adrian Miroslav Merca (minorităţi), Cezar Ceoată (fost deputat) şi George Dumitrică (secretar general adjunct al Camerei Deputaţilor). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel