Deputaţii din Comisia juridică, raport final pe cererea DNA în cazul Rizea

Deputaţii din Comisia juridică a Camerei Deputaţilor se reunesc luni, la ora 12,00, pentru analiza şi da un raport pe cererea DNA privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului PSD Cristian Rizea.

Cristian Rizea este acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani în formă continuată şi influenţarea declaraţiilor, într-un dosar care are 8 volume şi 2.474 de pagini.

După ce Comisia juridică va face raport, plenul Camerei Deputaţilor va decide prin vot dacă cererea DNA este aprobată sau nu. În urma acestei cereri de reţinere şi arestare preventivă a sa, Rizea a decis să îşi retragă candidatura pentru Primăria Sectorului 5.

'Le voi solicita tuturor colegilor mei, indiferent de partid, să studieze dosarul şi să aprecieze cu echilibru şi obiectivitate. Vreau să le transmit celor care m-au vrut în această poziţie sau celor pe care i-am deranjat că nu voi mai candida la sectorul 5 şi, e o întrebare retorică, nu ştiu de ce în şapte ani de zile nu am putut să fiu chemat măcar o singură dată de când există această presupusă faptă (la DNA - n.r.) şi doar acum, înainte cu două luni de alegeri', a spus Rizea, la Palatul Parlamentului, după ce şi-a consultat dosarul împreună cu avocaţii săi. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel