Deputată infectată cu COVID-19 a circulat cu trenul deși nu primise rezultatul testului!

Inconștiență fără precedent de care a dat dovadă o deputată, care deși nu primise rezultatele testului de coronavirus, a circulat cu trenul până în capitala Marii Britanii

Margaret Ferrier, membră a Parlamentului britanic a călătorit cu trenul către Londra deşi bănuia că ar fi infectată şi apoi s-a întors cu trenul în Scoţia deşi primise rezultatul pozitiv, informează metro.co.uk.

Aceasta s-a scuzat public pentru acţiunea sa de a călători cu trenul deşi ştia că este suspectă de COVID-19. Deputata a călătorit cu trenul din Scoţia până în Londra înainte să primească rezultatul testului. Ba mai mult, s-a întors cu trenul la o zi după ce a primit rezultatul şi aflase că e infectată.


„Sâmbătă după-amiază, după ce am început să am simptome uşoare, am cerut efectuarea unui test COVID, pe care l-am făcut în acea zi. Simţindu-mă mult mai bine, am călătorit la Londra cu trenul luni, pentru a participa la întâlnirea din plen a parlamentului, aşa cum era programat. A fost greşit ce am făcut şi îmi pare foarte rău pentru greşeala mea. Luni după-amiază am primit un rezultat pozitiv pentru COVID-19. M-am întors acasă, în Scoţia (n.red.) cu trenul, fără să întreb medicii despre asta. Şi asta a fost greşit din partea mea şi îmi pare rău. Sunt în izolare acasă, încă de atunci”, a declarat politiciana conform Mediafax.

Cinic este că, în timpul vizitei sale în Parlament, deputata a avut o intervenţie publică prin care a mulţumit personalului medical din spitalele care au pacienţi
infectaţi cu noul coronavirus.

Totuşi, aceasta a precizat că a anunţat responsabilii din Parlament, care, la rândul lor, au contactat Ministerul Sănătăţii englez. Totodată, ar fi sunat şi la poliţie pentru a-şi declara greşeala. „Chiar dacă m-am simţit bine, ar fi trebuit să mă auto-izolez cât timp aşteptam  pentru rezultatul testului, şi regret profund cum am acţionat. Accept întreaga responsabilitate şi cer tuturor să nu facă aceleaşi greşeli”, a mai spus politiciana.

Reprezentanţii Camerei Deputaţilor a precizat că au luat măsuri de precauţie şi vor dezinfecta spaţiul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel