Deputat, urmărit PENAL. Trafic de influență la ANAF

Procurorii DNA au dispus, marți, punerea în mișcare a acțiunii penale pentru un deputat acuzat de fapte de corupție. Procurorii subliniază că există probe clare care să susțină trafic de influență. 

După ce luni seară, existau informații pe surse confidențiale, că deputatul UNPR Titi Holban ar fi audiat la DNA, procurorii au transmis, marți, un comunicat de presă prin care anunță punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de inculpatul Titi Holban, deputat în Parlamentul României, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Procurorii DNA subliniază că "există probe şi date din care rezultă suspiciunea rezonabilă care conturează următoarea stare de fapt: În luna ianuarie 2014, inculpatul Holban Titi a acceptat promisiunea unui denunţător că, în schimbul sumei de 10.000 euro, sumă pe care a primit-o efectiv, în două tranşe, va interveni pe lângă o altă persoană, pentru ca aceasta, la rândul ei, să intervină pe lângă un inspector cu funcţie de conducere la una dintre Direcţiile Regionale Antifraudă, astfel încât o societate administrată de un apropiat al denunţătorului să nu fie sancţionată în urma controlului efectuat de această instituţie". 

TITI HOLBAN, audiat la DNA. Caz asemănător cu al lui Mircea Băsescu 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel