Deputat PSD, urmărit penal. DNA impune control judiciar

DNA_640
DNA_640

Procurorii DNA au dispus urmărirea penală și luare măsurii controlului judiciar față de un deputat PSD. Cătălin Rădulescu este acuzat de efectuare de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția și dare de mită în formă continuată, potrivit Agerpres

Procurorii susțin că în ianuarie 2013-februarie 2014, Cătălin Rădulescu, concomitent cu ocuparea funcției de deputat, s-a ocupat de administrarea și controlul societății SC Concordia Con. Strade SRL, efectuând în acest sens operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția.

DNA arată mai arătă că deputatul Rădulescu a negociat și a obținut adjudecarea lucrării de asfaltare a unui centru comercial din Pitești, semnând în acest sens un contract de execuție din partea firmei. Procurorii menționează că, în cadrul negocierilor respectivului contract-iulie 2013, Cătălin Rădulescu i-a promis 10.000 de lei unei persoane, manager de proiect, pentru ca aceasta să nu ridice obiecții privind execuția lucrărilor de asfaltare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel