Deputat: Priorităţile după care a fost creat bugetul sunt profund eronate

Buget
Buget

Priorităţile după care a fost creat bugetul de stat pentru anul 2019 sunt profund eronate, iar a vota în favoarea acestuia ar fi fost un gest iresponsabil, a declarat, marţi, deputatul liberal Cristian Achiţei. 

"În mod fundamental, priorităţile după care a fost creat bugetul, stabilite în numele PSD de "strategul" Darius Vâlcov, sunt profund eronate. Problemele majore ale bugetului sunt pasate pe umerii autorităţilor locale, împovărate cu cheltuieli cărora multe primării nu le vor putea face faţă decât, în cel mai fericit caz, sacrificând cheltuielile pentru dezvoltare.

Mai mult decât atât, presupusa echilibrare a bugetelor autorităţilor locale se va face în parte prin intermediul consiliilor judeţene. În cazul celor mai multe judeţe, inclusiv Botoşani, acestea nu sunt altceva decât instrumente ale PSD, care le va folosi cu cinism, pe criterii strict politice, ignorând problemele a sute de mii de români care "şi-au permis" să îşi manifeste prin vot încrederea în alte formaţiuni politice decât partidul lui Dragnea", a scris Achiţei, într-o postare pe Facebook. 

Vezi și: 

Macovei, mail bombă în PE despre dosarul Codruței Kovesi

CExN PSD, propuneri miniștri. Țapardel: Iohannis, joc electoral meschin. Nici măcar Băsescu nu și-a permis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel