Deputat motociclist, accidentat grav. Circulaţie blocată către Câmpulung

Deputatul PSD Radu Vasilică a fost rănit grav într-un accident produs în Pitești, județul Argeș, conform Antena 3.

Politicianul se afla pe motocicletă și s-a lovit de o mașină, sâmbătă după amiaza.

Deputatul a fost rănit foarte grav la ambele picioare, la unul dintre ele avand fractura deschisa. Este constient, dar cu politraumatisme. Vasilică va fi adus în Capitală cu o Amulanţă.

„Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs între o motocicletă și un autoturism. În urma impactului a rezultat o victimă, motociclistul, un bărbat de 40-41 de ani, care prezenta multiple traumatisme și fractură deschisă la membru inferior drept. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. Tot timpul a fost conștient”, a declarat pentru Antena 3, Mădălina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeș, pentru sursa citată.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, în judeţul Argeş, circulaţia rutieră este îngreunată pe DN 73 Piteşti - Câmpulung, în zona Pensiunii Cora, din cauza unui accident rutier. Potrivit unui comunicat de presă, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, un motociclist a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un stâlp, ulterior ricoşând într-un autoturism care circula regulamentar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel