Deputat implicat într-un accident la Focșani. Va fi transferat la București - UPDATE

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Mașina unui deputat a fost accidentată de un șofer care circula cu viteză. 

UPDATE: Deputatul PMP Constantin Codreanu, care a suferit o fractură de coloană, vineri dimineaţă, după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier, pe centura municipiului Focşani, va fi transferat cu ambulanţa la un spital din Capitală, potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon", scrie Agerpres. 

"Vineri dimineaţă au fost aduşi la spital doi bărbaţi, răniţi într-un accident de maşină. Unul dintre bărbaţi a suferit o fractură apofiză şi urmează să fie transferat, cu ambulanţa, la un spital din municipiul Bucureşti", a declarat, pentru Agerpres, managerul SJU Focşani, Codruţa Elena Neagu.

În cauză a fost întocmit dosar penal. 

- Știrea inițială - 

Deputatul PMP Constantin Codreanu a fost rănit în urma unui accident rutier produs vineri în orașul Focșani. Parlamentarul se afla în mașina Camerei Deputaților care a fost lovită în spate de un autoturism, scrie Mediafax. 

În urma impactului, deputatul, care se afla pe locul pasagerului, s-a lovit cu capul de parbriz și a fost transportat la spital având un traumatism nazal. Deputatul Codreanu îi reprezintă pe românii cu domiciliul în afara țării și se îndrepta către Republica Moldova unde avea mai multe întâlniri oficiale.

Ce s-a întâmplat

În timp ce se afla la semafor, mașina deputatului a fost lovită de o mașină care circula cu viteză. Parlamentarul a primit îngrijiri medicale la fața locului și apoi a fost transportat la spital de un echipaj SMURD.

„În această dimineață, în jurul orei 06:20, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în municipiul Focșani, pe Calea Moldovei, în care au fost implicate două autoturisme. Pentru gestionarea situației de urgență, la fața locului au acționat 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei persoane, de sex masculin, în vârstă de 39 de ani, care a suferit, în urma impactului, un traumatism facial de piramidă nazală. Pacientul a fost transportat la U.P.U. Focșani”, au anunțat reprezentanții ISU Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel