Deputatul ”auto” condamnat pentru mită, eliberat condiţionat din închisoare

Deputatul Gheorghe Coman, condamnat definitiv într-un dosar în care a fost acuzat că a primit bani şi o sticlă de whisky în schimbul menţinerii în funcţie a unui şef din DSVSA Buzău, a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Focşani, după executarea a două treimi din pedeapsă.

Decizia de eliberare condiţionată a fost luată în data de 27 august de către Judecătoria Focşani la propunerea comisiei de liberări condiţionate de la Penitenciarul Focşani după ce deputatul Gheorghe Coman a efectuat două treimi din pedeapsa de un an de închisoare pentru luare de mită, parlamentarul fiind condamnat la începutul anului acesta de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

DNA arăta în rechizitoriu că deputatul i-a cerut denunţătorului ca, în schimbul menţinerii acestuia în funcţia de director adjunct al DSVSA Buzău, să îl angajeze ca şef al Serviciului Economic şi Administrativ în cadrul instituţiei pe preşedintele executiv al organizaţiei judeţene Buzău a PC.

După reţinerea lui Coman, conducerea PC a hotărât suspendarea acestuia din calitatea de membru al partidului, până la clarificarea situaţiei în justiţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel