Deputat ALDE, condamnat la închisoare

Deputatul ALDE Dorinel Ursărescu, fost preşedinte al filialei PNL Neamţ, a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an închisoare cu suspendare, într-un dosar în care este acuzat că a sprijinit o grupare de evazionişti cu produse petroliere. 

În acelaşi dosar, Valentin Grosu (fost director al Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Bacău) a primit 3 ani închisoare cu suspendare pentru trafic de influenţă, urmând ca el să presteze 90 de zile de muncă în folosul comunităţii la Primăria Bacău sau DGASPC Bacău - Centrul de Servicii Sociale 'Ghiocelul'.

Alte condamnări: Răzvan Andrei (inspector la Autoritatea Naţională a Vămilor) - 3 ani cu suspendare, Marius Crăciun - 5 ani şi opt luni închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Dorinel Ursărescu a fost trimis în judecată de DNA în decembrie 2014 pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei sau autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite de către o persoană care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel