EXCLUSIV  Dependența de mama și la 50 de ani? Psihologul Radu Leca, mesaj simplu și dur. ”Nu-i dă voie să zboare niciodată” - VIDEO

Psihologul Radu Leca a vorbit deschis despre dependența de mamă. El a spus adevăruri deloc convenabile pentru cei aflați în această situație. 

”Relația mamă - copil reprezintă principala formă de discuții extinse în interiorul familiei (...) Dependența de mamă reprezintă un trend al nesiguranței, respectiv când sunt dependent de mama, ce mă face dependent de mama? Cum îndepărtez dependența de mama? Cum o recunosc ca să o pot îndepărta? Cum ajung ca la 20, 25, 30 sau 50 de ani să fiu dependent de mama? De ce ajung să locuiesc cu mama după 20 de ani, ca element psiho-emoțional. Cât rău face dependența de mama? Cine o propune? Avem de-a face cu o propunere. Este catalogată ca fiind extrem de sabotoare. Propune mama pentru prima oară această dependență? Răspunsul este simplu și extrem de dur: da!” spune Radu Leca. Psihologul explică: ”Mama crește copilul în dependență cu ea, nu-i dă voie să-și desfacă aripile și să zboare niciodată. Nici la 20 de ani, nici la 30, nici la 50. Cum face mama un lucru doar mama îl poate face, nu poate nimeni să-l facă”. 

Psihologul afirmă, ”cu mult bun simț”, că mama face acest lucru și conștient, dând un procent de 50% - 50%. El a dezvăluit că știe cazuri când mama a spus că a făcut copilul pentru că are nevoie de un executant la bătrânețe - ”nu a spus că are nevoie de un sclav” remarcă Radu Leca. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel