Denunțătorii lui Ponta își joacă ultima carte. Plagiatul, la ÎCCJ

ponta
ponta

Ultima cale de atac împotriva soluției de neîncepere a urmăririi penale (NUP) primită de Victor Ponta în cazul plagiatului este ultima șansă a celor care se încăpățânează să dovedească că premierul a plagiat. Ultima speranță aparține lui Răzvan Papahagi, George Mihail Neamţu şi Augustin Minel Ofiţeru. Ei au atacat la ÎCCJ rezoluția procurorilor. Urmează o decizie definitivă. 

Luna și contestația. Denunțătorii lui Ponta își joacă ultima carte. În 7 iunie, avocatul celor trei denunțători- Papahagi, Neamțu și Ofițeru- a contestat la procurorul superior decizia de NUP în cazul acuzației de plagiat adusă premierului Victor Ponta. Motivul invocat a fost că procurorul de caz a administrat probe fără să înceapă urmărirea penală şi a preluat integral expertizele Oficiului Român pentru Drepturile de Autor (ORDA), potrivit Mediafax.

La începutul lunii iulie, procurorul a respins contestația. Denunțătorii nu se lasă. Ei au apelat, marţi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), a cărei soluţie va fi definitivă. Însă, cei trei mai au de așteptat până în 20 ianuarie 2014, zi în care va fi judecată contestația.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel