Denunț Ghiță. Olguța Vasilescu: ”E speța din dosarul meu”. Întrebarea zilei

Justiție
Justiție

Mihai Gâdea a prezentat, duminică seară, la Antena 3, denunțul lui Sebastian Ghiță pe numele Laurei Codruța Kovesi. În acest context, se preconizează o întrebare. 

Sebastian Ghiță susține că Laura Codruța Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa. Ulterior, Olguța Vasilescu a făcut o serie de precizări la Antena 3: „Dincolo de dramatismul zilei, (...) m-am amuzat văzând emisiunea, pentru că e speța din dosarul meu. Adică nu a luat un bun pentru ea, material, dar a fost un bun pentru capital de imagine. Își dorea să ajungă într-o funcție de procuror șef al DNA și avea nevoie ca Sebastian Ghiță să o ajute cu această chestiune. Dacă în cazul meu s-a putut cu cătușe, bănuiesc că ar trebui să se poată și în cazul doamnei Kovesi, nu?".

În martie 2016, Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei de atunci, ajungea la DNA, iar la finalul audierii ieşea având cătuşe la mâini.

Amintim că Traian Băsescu a invocat cazul Popa în dezbaterea TV cu Mircea Geoană, contracandidat la prezidențiale, obținând un avantaj electoral.

În acest context, ia formă următoarea întrebare: Va fi plimbat și Băsescu în cătușe, cum a fost Olguța Vasilescu, pentru a nu vorbi de o dublă măsură?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel