Denise Rifai se ia de Nicuşor Dan din cauza traficului. "De ce, măi Nicuşor, ai închis jumătate de oraş?"

Facebook Nicuşor Dan
Facebook Nicuşor Dan

Jurnalista Denise Rifai a răbufnit din cauza aglomeraţiei din trafic în Capitală şi se ia de primarul Nicuşor Dan. 

"Ce blestem pe oraşul ăsta cu primarii ăştia???! Doamne, de ce să transformi traficul mai omenesc din aceste zile de weekend într-unul cumplit, cu zeci de maşini în coadă şi cu şoferi care să-şi stoarcă creierii şi waze-ul pe unde să o ia ca să evite drumurile inchise de Luminăţia sa, Primarul Capitalei !!!!!

Când era Firea, în fiecare sfânt weekend aveam problema asta, de când venea căldura şi până când reîncepea toamna! Acum, văd că noul primar nu doar că persistă în aceleaşi probleme, dar a preluat până şi acest cumplit obicei!!!!

De ce, Doamne????! De ce să stăm în traficul ăsta cumplit???? De ce, măi Nicuşor, ai închis jumătate din oras??????!! Ce or mânca oamenii ăştia!??! Ce or avea ei în cap????! Ce se întâmplă în ţărişoara asta???! Oare nimeni nu înţelege că BUCUREŞTIUL este CAPITALA României, adica cel mai încărcat şi complex oraş din toată ţara asta, din toate punctele de vedere????

Pe bune, chiar nu e câmp de promenadă! Avem treabă, ba chiar mulţi dintre noi MUNCIM ŞI ÎN WEEKEND!!!!!!

Ps. Şi câtă resursă se consumă. Câţi poliţişti sunt aşezaţi în stradă, şi îi bate soarele în cap, doar ca să ţină circulaţia închisă şi deci să asiste la nervii şi furia şoferilor!", a scris Denise Rifai pe Facebook. 

Aceasta face referire la închiderea mai multor străzi principale pe timpul weekendului şi transformarea lor în spaţiu de promenadă. 

VEZI Artere din centrul Capitalei devin ”Zonă pietonală” în weekend

Val Vâlcu, glumă despre traficul din Capitală 

"La cât de aglomerat e traficul, cred că telemunca se face cu computerul de bord", a scris Val Vâlcu pe Facebook.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi că oraşul "este sufocat de maşini" parcate pe trotuar şi pe prima bandă, iar preţul parcării trebuie să crească.

"Chiar dacă am avea o cantitate nelimitată de bani în momentul ăsta, nu am putea să organizăm, să concepem şi să executăm acele piste de biciclete pe care toată lumea le aşteaptă, pentru că oraşul acesta este sufocat de maşini parcate şi pe trotuar şi pe prima bandă. Şi aici intrăm într-un cerc vicios, pentru că aceste maşini care sunt parcate pe prima bandă încetinesc transportul public şi din cauză că transportul public e încetinit, lumea foloseşte în continuare maşina. Pentru ca să ieşim din cercul acesta vicios trebuie să facem două lucruri, care sunt parte din aceeaşi problemă. În primul rând, trebuie să avem o strategie de parcare, iar aici parte din strategia de parcare - care înseamnă şi colaborare cu parcări private şi stimularea oamenilor de a parca în locuri care sunt mai departe de locul imediat apropiat locuinţei - e o chestiune care trebuie spusă şi trebuie asumată: trebuie să creştem preţul parcării. Este absolut necesar pentru a realiza acel echilibru în mobilitatea unui oraş", a afirmat primarul, la dezbaterea pe tema transportului sustenabil în România, eveniment organizat de Asociaţia Green Revolution cu prilejul Zilei Mondiale a Bicicletei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel