Denise Rifai, revoltată pe CNA. "Este un singur element halucinant"

Dorina Rusu, membru CNA, a declarat că a luat în vedere emisiunea moderată de jurnalista Denise Rifai la Realitatea TV, precizând că a cerut o monitorizare a acesteia. Denise Rifai a reacționat.

"O să îi rog pe cei de la CNA să îmi spună ce întrebări nepotrivite am pus", a declarat Denise Rifai, potrivit paginademedia.ro.

"Repet, este un singur element halucinant: cel care vine din răspunsurile candidaților. Pentru răspunsuri să se sesizeze CNA, nu pentru întrebări. Nivelul de incompetență pe care l-am descoperit este revoltător, dar telespectatorii sunt cei care judecă emisiunea și pe candidați, nu e treaba mea asta", a mai spus jurnalista pentru sursa citată.

Denise Rifai a precizat: "Sunt pusă la zid pentru că pun întrebări normale. Lipsa de pregătire a candidaților ar trebui să indigneze, nu întrebările".

"Era nevoie de o decredibilizare a mea pentru a acoperi lipsa de competență a unor candidați. Sunt și mulți care mă apreciază, care m-au lăudat, nu m-au certat. E o clepsidră întoarsă invers. Atenția s-a dus spre mine, nu spre candidați. Pe ei trebuie pusă lupa. Nu e bine", a mai spus jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel