Denise Rifai îi răspunde lui Pleșu: "Sper să îl conving"

Prezentatorea Denise Rifai a reacționat pe Facebook la criticile aduse de Andrei Pleșu, după ce acesta a comentat propunerea care i s-a făcut jurnalistei de a candida la alegerile prlamentare din partea PNL.

"Upssss! Asta de la domnul Plesu e grea, nu la fel ca si comentariile unora ca Toader Paleologu, Cornel Nistorescu, Radu Moraru sau alte colege ;-) din viata publica, al caror substrat l-am detectat. Dar mie tot imi place domnul Plesu! Am observat ca si dansul apreciaza anumite laturi ale mele, dar care NU conteaza in actualul context :-)))) Sper insa sa am ocazia sa-l conving de restul calitatilor pe care eu cred ca le posed, asta chiar ar conta! :-) 
PS: Si toate acestea, de la o propunere de candidatura din partea unui presedinte tot femeie, propunere la care inca cuget daca sa o accept sau nu, dupa cum am anuntat. In conditiile in care coruptii care isi reinnoiesc mandatele nu prea sunt deranjati de catre "deontologi", iar rudele, complicii si bodyguarzii (da!) unora dintre sefi vor avea loc pe liste. Tara trista, plina de umor(i)... :-)", a scris Rifai pe Facebook.

Andrei Pleșu a comentat posibila candidatură a prezentatoarei pe listele PNL la parlamentare. 

“Uite, de-o pildă, deunăzi. Aflu siderat că o jurnalistă de la Realitatea TV e invitată să împrospăteze Partidul Național Liberal, cu farmecul și competențele ei. Și, firește, se declară disponibilă. Întîmplarea face că, în cîteva rînduri, trăisem, ca telespectator, experiențe de neuitat cu respectiva doamnă. O văzusem în dialog cu politicieni de toate culorile, etalînd o dezinvoltură amețitoare și amuțitoare. Arătoasă, în varianta carnasier, nărăvită în saltul la beregată, doamna cu pricina stîrnea simultan panică, rîs și stupoare. Cutare candidat la Primărie spune că vrea să dea tonul pentru București. „De ce tonul și nu păstrăvul?“ – intervine, șugubeață, moderatoarea. Ce umor! Ce fantezie! Ce spontaneitate! Într-o altă convorbire, auzind cuvîntul „împreună“, aceeași doamnă se gîndește imediat (și o mărturisește cu o dezarmantă sinceritate) la „împreunare“, în cuplu sau în grup! Alt interlocutor e scos la tablă pentru a defini termenul „document“, a scris Pleșu pentru Dilema Veche.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel