Denise Rifai și Mircea Badea, întâlnire neașteptată la mall: I-am propus o emisiune

Denise Rifai a povestit momentul în care s-a întâlnit întâmplător la mall cu Mircea Badea, după ce realizatorul Antenei 3 a criticat-o dur într-o emisiune.

Denise Rifai s-a aflat în mijlocul unui scandal, fiind acuzată că este anti-semită. Scandalul a pornit după o afirmație făcută de jurnalistă, în direct la Realitatea TV, care a fost interpretată, spune ea, în mod eronat.

Unul dintre cei care au criticat-o atunci este Mircea Badea.

"Voi auziți ce zice forma asta de viață?!?!?! Așa ceva?!?! Vă dați seama că făptura fără nicio circumvoluţiune a pus întrebări la dezbaterea electorală Ponta-Iohannis? P.S. Militantism antisemit la Realitatea tv!!! Oaaau!!!! Să spui că în spatele Al Qaeda ar putea fi evrei e o mostră de libertate de exprimare, dar și un cretinism absolut!”, a spus atunci Mircea Badea.

Denise Rifai, întâlnire cu Mircea Badea

Denise Rifai a povestit momentul în care s-a întâlnit cu Mircea Badea.

”La un moment dat, ne-am întâlnit la mall. Nu ne cunoșteam. L-am tras de de mânecă și m-am prezentat: Denise Rifai. Cred că e important să cunoști un om, mai ales când îți permiți să vorbești cu asemena nonșalanță despr el.

A fost vădit uluit, mirat. E un altfel de Mircea Badea, nu ca cel pe care-l vedem la televizor. Timorat părea. Am vorbit puțin. I-am propus să facem o emisiune despre ISIS, Al Qaeda și am plecat. I-am spus: Eu sunt Denise Rifai, fătuca aia de care vorbești tu despre ea la televizor. Încântată, Mircea Badea, de cunoștință.

E normal să avem un dialog. Nu mi-a răspuns dacă vrea să facem o emisiune împreună, dar dacă vrea, o facem”, a povestit Denise Rifai la DC NEWS LIVE.

Urmărește interviul începând cu minutul 07:14.

Mircea Badea a scris și el despre Facebook despre întâlnirea de la mall.

"Am fost acostat în mall de Denise Rifai de la Insolvența tv. Mi-a spus că e neplăcut că am denumit-o "făptură" și a reafirmat că în spatele Al Qaida nu sunt musulmani. Oaaaauu!!! Am îndemnat-o să facă o emisiune despre asta", a scris Mircea Badea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel