Denise Rifai, anunţ despre "adevăratul obiectiv al lui Clotilde Armand". "Mâine oare ce ne va mai trăzni?"

Facebook Clotilde Armand
Facebook Clotilde Armand

Denise Rifai a anunţat adevăratul obiectiv al lui Clotilde Armand şi îl ironizează şi pe Nicuşor Dan, care a făcut o mare realizare din faptul că s-a tuns. 

"Eu nu ştiu ce regim de viaţă au domnii de la USRPLUS, dar pe mine m-au cam băgat la idei.

Deci. Unicul subiect la modă apropos de Primarul Capitalei a ajuns podoaba sa capilară. Oamenii nu mai au nici apă rece între timp, oraşul e un dezastru total şi domnul Primar e ocupat cu un referendum pe facebook în urma căruia să se lase convins să se tundă! Iar mai nou, Nicusor Dan şi-a făcut un titlu de glorie din faptul că s-a lăsat convins să se tundă! Treaba e că e pe bune!!!!!

Deci: oraşul pică pe noi şi toată lumea vorbeşte de cârlionţii primarului. Iar primarul, de parcă ar fi rezolvat Radetul, prezintă chestiunea tunsului ca oe o maaare realizare. Mă intreb. Oare bucureştenii l au votat pe Nicuşor Dan ca să vadă cam cât îi creşte părul???!", a scris Denise Rifai pe Facebook. 

"Adevăratul obiectiv al lui Clotilde Armand"

"Pe de altă parte, cetăţeana Clotilde le spune locuitorilor de la S1 că e lumea rea şi că şobolanii de pe străzi nu-s de fapt şobolani, că gunoiul nu e gunoi şi că presa e potrivnică! Cred că maine ne va anunţa adevăratul obiectiv de mandat: să anunţe că a reuşit să înveţe limba română! Încep să cred că acest partid USRPLUS are ca scop unic  dezvoltarea personală a liderilor săi, din şi cu bani publici. Unul se tunde şi celălalt învaţă limba română. Mâine oare ce ne va mai trăzni???!", a mai scris jurnalista. 

Nicuşor Dan s-a tuns 

„Lumea este obişnuită cu un anume tip de reprezentare. Eu reprezint bucureştenii, în special pe cei care m-au votat, mi-au cerut asta, m-am tuns. Am primit reproşuri de la multă lume, să mă conformez, pentru că nu este despre mine ci despre cum îşi închipuie multă lume că ar trebui să arate un primar pe care ei l-au votat”, spune Nicușor Dan, citat de jurnalistul Vitalie Cojocari, de la ProTV.

Clotilde Armand fuge de cetăţenii Sectorului 1 

După ce a ieșit de la Poliție, unde a fost audiată, Clotilde Armand a fost asaltată de mai mulți locuitori ai Sectorului 1. Unul dintre ei a încercat să îi ceară explicații primarului, însă Clotilde Armand a refuzat să dea un răspuns clar și a fugit de acesta:

Rezident Sectorul 1: „Doamna primar, de ce vă bateți joc de noi, locuitorii, dacă nu sunteți capabilă să... Stau pe Strada George Călinescu, lumina nu merge...“

În acest moment, primarul Sectorului 1 a evitat să vorbească cu locuitorul din București și a fugit

Rezident Sectorul 1: „Doamna primar, stau pe strada George Călinescu“

Clotilde Armand: „Am înțeles, am înțeles“, după care a fugit în spatele unei statui.

Rezident Sectorul 1: „Am intrat pe pagina primăriei, unde m-am adresat doamnei și nu am primit răspuns decât că se adresează Poliția și apoi am primit că s-a sesizat. Nu o dată, de 10 ori. Pe strada George Călinescu de ce nu merge lumina?“

În acest moment, Clotilde Armand s-a făcut nevăzută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel