Denisa Tîlvescu, prima declarație după performanța de la Campionatele Europene

Denisa Tîlvescu, dublă medaliată cu aur la Campionatele Europene de canotaj de la Glasgow, a declarat, luni, la întoarcerea în ţară, că visul cel mai mare este reprezentat de un loc pe podium la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Campioana a declarat: 'Arătăm bine în formula asta. Eu cu Mădălina se pare că am făcut o echipă foarte bună acum. Am luptat împreună până la capăt şi nu doar în proba de dublu, ci şi în cea de 8+1. Speră să rămânem în aceeaşi formulă. Ne-am făcut treaba la Europene, sperăm la cât mai multe medalii pe viitor. Visul cel mai mare este o medalie la Tokyo 2020'.

Speranțe pentru Mondiale

Colega ei din barca de dublu rame, de asemenea dublă campioană europeană, Mădălina Bereş, a afirmat că speră să repete performanţa de la Europene şi la Campionatele Mondiale din luna septembrie. 'Sunt foarte bucuroasă că am repetat performanţa de anul trecut. Suntem o echipă nouă, sunt sigură că de acum încolo vom creşte. Îmi doresc să obţinem rezultate la fel de bune în continuare. Vom sărbători câştigarea medaliilor prin antrenamente. Denisa este foarte luptătoare, ştie ce îşi doreşte şi o apreciez foarte mult pentru asta. Simt în cursă că este alături de mine. Sperăm să repetăm performanţa de la Europene şi la Mondiale', a menţionat Mădălina Bereş.

Campioană europeană cu echipajul de 8+1, Maria Tivodariu a declarat la rândul ei: 'Performanţa de la Europene ne-a dat foarte multă încredere. Noi am muncit toate opt la acest rezultat şi sunt sigură că niciuna nu vrea să se lase cel puţin până la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Pentru că noi vrem să câştigăm la Tokyo'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel