Cântăreață de muzică populară, MOARTĂ în accidentul de la Timișoara. Curg mesajele pe pagina ei. CINE este: Nu mai am cuvinte

Prietenii și apropiații sunt în stare de șoc. Cine este cântăreața ucisă în accidentul crunt.

Cântăreața de muzică populară Denisa Gog, în vârstă de 22 de ani, a murit în urma unui accident rutier petrecut joi, în comuna Dumbrăviţa, lângă Timişoara.

Accidentul a avut loc la scurt timp după ce tânăra a plecat cu maşina de acasă și a fost provocat de un tânăr care conducea o autoutilitară şi nu a acordat prioritate de trecere într-o intersecţie.

”Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani care se deplasa pe strada Mozart. În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Vestea i-a șocat pe apropiați 

Pe pagina de Facebook a artistei curg mesajele. 

"Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că ființă atât de dragă noua a plecat pentru totdeauna. Gândurile noastre sunt alături de tine, suflet drag", "Nu mai am cuvinte, un om bun si curat! Dumnezeu să te odihnească în pace Denisa. Am aflat cu durere de trecerea în nefiinţă a colegei noastre de cântec",

"Drum lin dragă Denisa ,mare durere şi tristețe ai lăsat în urma ta(prin gravul accident de maşină suferit ) D-zeu te-a vrut alături de el, multă putere şi mãngâiere familiei să poată trece peste această grea pierdere. Odihnă veşnică", "Nu pot să cred că nu mai eşti printre noi, Denisa. Ai plecat prea devreme lăsând în urma ta foarte multa durere. Dumnezeu să te odihnească în pace, drum lin spre cer. Dumnezeu să le dea putere părinţilor tăi să poată trece peste această pierdere", sunt doar câteva dintre mesajele apropiaților. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel