EXCLUSIV  Denisa Comănescu, campioană MONDIALĂ. Știre INEXISTENTĂ în România

denisa comanescu, campioana mondiala
denisa comanescu, campioana mondiala

Denisa Comănescu, campioană mondială. Țineți minte acest nume care a scris și va mai scrie istorie! 

Denisa Comănescu este un nume pe care nu prea l-ați auzit până acum în România. Face parte din categoria copiiilor cărora le atârnă greu medaliile la gât. Din păcate, campionii nu sunt promovați așa cum ar merita. Ei nu fac scandal, ci doar vorbesc, prin performanțele lor, despre România la nivel internațional.

Denisa Comănescu are doar 14 ani. A începutat activitatea de sportiv de performanță după ce a fost recrutată de Andreea Ionescu din rândul copiilor de la Școala de Patinaj. După primii pași făcuți pe gheață, antrenoarea și-a dat seama că are în fața ei o viitoare campioană și a ajutat-o să facă peformanță, lucru care s-a întâmplat.

O sumedenie de medalii și diplome

Denisa Comănescu, campioană mondială, a fost invitată la interviurile DC News alături de antrenoarea ei. Diplomele și medaliile vorbesc despre performanțele ei. Denisa Comănescu este un copil modest care știe că pentru a fi pe podium este nevoie de multă muncă. Știe ce înseamnă sacrificiu și luptă pentru primul loc într-o țară în care nu i se oferă prea multe. 

"M-am antrenat din greu pentru aceste medalii! Am ajuns campioană mondială cu foarte puține antrenamente. Nu am avut destul timp pentru acest lucru", a zis Denisa Comănescu. Mai mult decât atât, campioana noastră nu a avut nici o sală unde să se antreneze. A exersat pe unde a putut pentru a-și vedea visul împlinit.

VEZI ȘI: GRĂTAR la DRAGNEA. Conversația care NU s-a dat la televizor-VIDEO

"Patinez de la șase ani jumătate, iar pe la șapte ani, m-am apucat de performanță. Primul meu concurs a fost pe la șapte ani și jumătate. Aveam emoții, nu știam ce să fac", a mai zis Denisa Comănescu la interviurile DC News.

Mesaj pentru autorități

Denisa Comănescu a avut și un mesaj pentru autorități: "Aș dori ca lumea să se intereseze mai mult de acest sport, să-l aprecieze. Este muzică clasică, poate unora nu le place, dar eu cred că ar trebui să-i intereseze pentru că este un sport de performanță. Autoritățile ar trebui să facă mai multe patinoare! În Bulgaria, doar în capitală, sunt șapte patinoare. Noi avem doar unul, recent, în Otopeni".

Sacrificiile părinților

Denisa Comănescu a vorbit și despre sacrificiile pe care părinții ei le-au făcut: "Au făcut foarte multe. Mama și-a luat două job-uri. Încerc să nu îmi dezamăgesc niciodată părinții! Vreau să îi fac mândri. Anul acesta mă duc la campionatul mondial din Irlanda și sper să devin, din nou, campioană mondială, și să îi fac mândri și de data asta!".

Haideți să o facem cunoscută pe Denisa Comănescu! Vă invităm să dați share acestui articol!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel