Democrații vor să îi facă agenda lui Joe Biden: Vrem să fie cel mai progresist președinte

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

La câteva zile după ce a fost declarat câștigător al alegerilor prezidențiale, Joe Biden este deja vizat de către un grup de democrați progresiști. Iată ce vor aceștia.

Democrații progresiști, printre care reprezentanta „Squad”, Alexandria Ocasio-Cortez și senatorul Bernie Sanders, se pregătesc deja să facă lobby pentru o administrație Biden-Harris pentru politici precum „Green New Deal“ și îngrijire medicală pentru toată lumea.

Înainte de alegeri, Sanders a spus că parlamentarii și susținătorii de stânga trebuie să-l împingă pe viitorul președinte ales, Joe Biden, să fie „cel mai progresist președinte” de la președintele Franklin Delano Roosevelt până în prezent.

"Prima noastră sarcină e să-l învingem pe cel mai rău președinte din istoria modernă din această țară și să ne organizăm oamenii pentru a ne asigura că Biden devine cel mai progresist președinte", a spus el într-un interviu cu un grup de congresiste cunoscut sub numele de „The Squad”. Din același grup face parte și Alexandria Ocasio-Cortez, cunoscută pentru opiniile sale progresiste, precizează FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel