EXCLUSIV  Demiterea managerului Spitalului Colentina, mare GAFĂ a lui Firea

Irina Constantin / 09 ian 2017 / 11:01 Salveaza PDF Comentarii

Bogdan Andreescu, managerul Spitalului Colentina, a fost demis de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. 

Jurnalistul Val Vîlcu crede că demiterea lui Bogdan Andreescu pentru o avarie a RADET este o gafă a primarului general, pentru că Bogdan Andreescu a făcut lucruri bune pentru Spitalul Colentina. 

”60 de milioane de euro au fost investiți într-un corp nou de spital. Este un manager tânăr, bun, nu a fost nimeni afectat, pentru că au aer condiționat.” a opinat jurnalistul Val Vîlcu pentru DCNews

"Am avut o situaţie dificilă ieri, la Spitalul Colţea, s-a rezolvat rapid, dar la Spitalul Colentina aproape jumătate din zi pacienţii au stat în frig. Am dispus luarea de măsuri urgente, să aflu ce s-a întâmplat, de ce Spitalul Colentina nu este pregătit să facă faţă unei perioade geroase şi care sunt motivele pentru care o perioadă destul de lungă de timp pacienţii şi medicii de la Spitalul Colentina stau frig, în condiţiile în care la celelalte unităţi spitaliceşti lucrurile erau normale. Nu era o problemă de la RADET, presiunea şi temperatura erau normale, ci era o problemă internă, de lipsă de management, de inexistenţa unui contract de mentenanţă, a unei revizii, care se face întotdeauna înaintea sezonului rece", a afirmat Gabriela Firea.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24