Demitere la vârful CNEE: Sunt mai multe nereguli...

Directorul Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare Cristian Mirescu a fost revocat din funcţie, unul dintre motivele care au dus la această decizie fiind şi neregulile constatate la licitaţia manualelor de clasa a IV-a, potrivit MENCS.

'Domnul Cristian Mirescu nu mai este director la CNEE. Sunt mai multe nereguli care au fost sesizate, nu doar acest lucru (faptul că au fost găsire nereguli la licitaţia manualelor de clasa a IV-a - n.r.). Presa a sesizat de-a lungul vremii numeroase nereguli în ceea ce priveşte activitatea CNEE. Domnul Mirescu a fost detaşat timp de doi ani la o altă instituţie', a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei, Mirabela Amarandei, pentru Agerpres.

Potrivit acesteia, MENCS va organiza concurs pentru ocuparea funcţiei de director la CNEE, existând intenţia de a fi reorganizat întregul centru.

'Momentan există un interimar, o persoană care asigură interimatul în ceea ce priveşte managementul instituţiei. Luăm foarte serios în considerare reorganizarea instituţiei', a spus purtătorul de cuvânt al ministerului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel