Demisii PSD. Cine este Corina Bogaciu, noua 'achiziție' a lui Ponta

Deputata PSD Ilfov, Alexandra Corina Bogaciu, și-a dat demisia din partid pentru a trece la Pro România, partid condus de Victor Ponta. Bruneta este cunoscută publicului larg în urma relațiilor de dragoste pe care le-a avut.

Alexandra Corina Bogaciu, până astăzi în funcția de deputat PSD de Ilfov, este nimeni alta decât fosta soție a actualului soț al prezentatoarei tv Ilinca Vandici. În timp ce actualul soț al Ilincăi Vandici este nepotul primarului din Tunari, Corina Bogaciu este nepoata lui Florentin Pandele, primarul comunei Voluntari. DCNews a obținut imagini din ziua nunții Corinei Bogaciu cu Andrei.

Neacșu. (w670)

Corina și Andrei au avut o relație de câțiva ani, cu multiple certuri. În timpul despărțirii de Andrei Neacșu, deputata a avut o relație și cu Andrei Ciomu, proprietarul unei celebre cafenele de pe Bulevardul Decebal. După ce a rupt povestea de dragoste cu Ciomu, Corina Bogaciu s-a împăcat din nou cu Andrei Neacșu și s-au căsătorit pe 6 septembrie 2015, căsnicia lor nerezistând mai mult de trei luni. 

În prezent, Andrei Neacșu este căsătorit cu Ilinca Vandici, cu care are un băiețel, în timp ce Corina Bogaciu nu și-a asumat public nicio relație.

Vezi și: Deputata Corina Bogaciu a lăsat PSD pentru partidul lui Ponta. Prima mișcare de când e în Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel